Waar blijft mijn bestelling?

• Zodra je pakket ons magazijn heeft verlaten en traceerbaar is, kun je op de link in de leveringsbevestiging klikken om de status van je bestelling te zien en waar het zich op dit moment bevindt / waar het voor het laatst is gescand.

Het kan tot 48 uur duren voordat de link wordt bijgewerkt nadat je pakket vanuit ons magazijn is verzonden.

Er staat dat mijn pakketje is geleverd maar ik heb deze niet ontvangen.

Als je pakketje met Deutsche Post of DHL vanuit ZWEDEN is verstuurd wordt deze aan PostNL overhandigd zie dus graag PostNL hun website met het trackingnnummer die je van Deutsche Post of DHL (begint met LYxxxxxxxxx) hebt gekregen en je postcode.

Ook kun je je trackingnummer toevoegen in de PostNL app op je telefoon of tablet.

In het geval dat de link binnen enkele dagen geen update laat zien, neem dan contact op met onze klantenservice zij helpen je graag met de status van de levering.

• Heb je het antwoord op je vraag gevonden?