Hoe kan ik mijn bril retourneren?

• Hoe kan ik mijn bril retourneren?

Door de retourlink aan het einde van deze tekst kunt u uw bestelling eenvoudig retourneren. Klik op “Make a return” en volg de onderstaande instructies.

1) Druk op Afgeven

2) Kies hoeveel pakketten je wilt retourneren, en selecteer de gewenste vervoerder.

3) Voer je contactgegevens in, kies je land, de reden voor retourzending, en druk op voltooien. Vergeet niet je bestelnummer in te voeren!

4) Download je retouretiket, print het uit, en lever het in bij de postlocatie in de buurt.

Klaar! Zodra we je retourzending hebben ontvangen en goedgekeurd, betalen we je terug via dezelfde methode als waarmee je je oorspronkelijke bestelling hebt betaald.

Let op: bij een retourzending brengen wij € 6 in rekening voor de terugbetaling. Omruilen is echter kostenloos.

GLAS betaalt de portokosten van jouw retourzending wanneer je ons retourformulier gebruikt. Wanneer je jouw bestelling retourneert, zorg er dan voor dat de bril in dezelfde staat verkeert als waarin hij geleverd is en gebruik de originele doos of een gelijkwaardige verpakking die de product(en) goed beschermt. Hou er rekening mee dat wij € 6 retourbehandelingskosten in rekening brengen.

Let op! Heb je gekozen voor Klarna als betaalmethode? Dan kunt je jouw retour alvast bij hen aanmelden. Je factuur zal worden opgeschort terwijl wij je retour verwerken. Dit kun je eenvoudig doen via de Klarna app of de Klarna Website.

"Make a return"

• Kreeg je antwoord op je vraag?