Hoe kan ik mijn bril retourneren?

•

printer icon.png

GLAS

Klik HIER om een retourlabel aan te maken en volg de stappen in het portaal. Kies "return" als je de bril alleen retour stuurt. Kies "Exchange" als je de bril wilt ruilen. Print vervolgens de retourlabel uit.

Let op❗️ Neem contact op met de klantenservice als je de bril of bestelling wilt ruilen.

-money icon.png

-

Klaar! Zodra we je retourzending hebben ontvangen en goedgekeurd, betalen we je terug via dezelfde methode als waarmee je je oorspronkelijke bestelling hebt betaald.

Let op❗️ Bij een retourzending brengen wij € 6 in rekening voor de terugbetaling. Omruilen is echter kosteloos.

-

- info icon 2.png

-

-

-

GLAS betaalt de portokosten van jouw retourzending wanneer je ons retourportaal gebruikt. Wanneer je jouw bestelling retourneert, zorg er dan voor dat de bril in dezelfde staat verkeert als waarin hij geleverd is en gebruik de originele doos of een gelijkwaardige verpakking die de product(en) goed beschermt.

Let op❗️ Heb je gekozen voor Klarna als betaalmethode? Dan kun je jouw retour alvast bij hen aanmelden. Je factuur zal worden opgeschort terwijl wij je retour verwerken. Dit kun je eenvoudig doen via de Klarna app of de Klarna Website.

• Kreeg je antwoord op je vraag?