Waar is mijn pakketje?

• Zodra uw pakket ons magazijn heeft verlaten en traceerbaar is, kunt u op de link in de leveringsbevestiging klikken om de status van uw bestelling te zien en waar het zich op dit moment bevindt / waar het voor het laatst is gescand.

Het kan tot 48 uur duren voordat de link wordt bijgewerkt nadat uw pakket vanuit ons magazijn is verzonden.

U kunt ook controleren of de bezorgdienst uw pakket aan hen heeft gegeven:

https://www.postnl.nl/en/

In het geval dat de link binnen enkele dagen geen update laat zien, neem dan contact op met onze klantenservice zij helpen u met de status van de levering.

Heeft dit niet je vraag beantwoord? Zie dan:

DHL heeft mijn pakketje geleverd maar ik heb niks ontvangen

• Kreeg je antwoord op je vraag?