Wat voor soort brillen verkopen jullie?

• Leesbrillen
    Een leesbril is voor mensen die problemen hebben met hun gezichtsvermogen, meestal na hun veertigste. Ze zijn ontworpen voor mensen die slechts op één afstand hoeven te zien.

Blauwlichtbril
    Onze blauwlichtbril - met of zonder sterkte - heeft een extra coating om te beschermen tegen schadelijk blauw licht van beeldschermen en kan het beste gedragen worden voor uw smartphone, tablet, tv of computer.

Zonnebril
    Onze zonnebrillen bieden UV 400 bescherming om uw ogen en huid te beschermen tegen schadelijke ultraviolette stralen. Dit betekent dat ze zowel UVA- als UVB-stralen blokkeren.

Clip-Ons
    Onze Clip-ons zijn zowel stijlvol als functioneel omdat je hiermee je favoriete leesbril kunt gebruiken terwijl je ook je ogen beschermt tegen UV-licht.

• Heb je het antwoord op je vraag gevonden?